Agenda Koksijde

20 september: wielrennen, Belgisch Kampioenschap Juniores

Tot 8 november: zoektochten te voet en met de fiets  Toerisme Koksijde

In de loop van oktober: opening craftbrouwerij op Ten Bogaerde

31 oktober tot 8 november Nightmare on Baaldjes Beach Halloween Doolhof

22 november wereldbeker UCI cyclocross

Vuurwerk op 30 en 31 december

19 maart 2021 Bredene Koksijde Classic (wielrennen)

1 mei 2021 Belgisch Kampioenschap tijdrijden jeugd (wielrennen)

In het kader van de volksgezondheid en de strijd tegen het coronavirus heeft het college van burgemeester en schepenen met pijn in het hart beslist om het merendeel van de geplande activiteiten en evenementen in de gemeente uit te stellen tot volgend jaar, dit voor de zomervakantie (tot eind augustus).

Kleine evenementen die nog doorgaan, vindt u  op de website www.visitkoksijde.be/activiteiten

Maar Koksijde is natuurlijk meer dan evenementen want de gemeente heeft nog talloze troeven: wandel- en fiets(zoek)tochten met uitgestippelde routes, 700 hectare natuurgebieden rond de Hoge Blekker, erfgoedparels en mooie villawijken, diverse musea zoals Ten Duinen, visserijmuseum NAVIGO en museum Paul Delvaux. De gemeente beschikt ook  over moderne sportinfrastructuur, waaronder surfclubs. en een golfterrein.

Tijdens het shoppen of het kuieren door de mooi aangeklede winkelstraten zal er op verschillende momenten voor sfeer worden gezorgd.

Tenslotte beschikt Koksijde over één van de breedste stranden van Europa, wat de mogelijkheid biedt om ook in de 1,5 meter-maatschappij te genieten van de prachtige Noordzee.